Start       Info       Översikt       Presentationer       Nya program       Bli medlem       Kontakt

 

Bildvisare

52 Adventures
Gunnika Isaksson-
Lutteman

Lennart & Maria Björklund

Tobias Dahlin

Fredrik Ehrenström

Lennart Gustavsson

Lars-Olof Hallberg

Torleif Halvorsen

Göran Johannesson

Reine Jonsson

Hans Kongbäck

Svante Lysén

Seth Nilsson

Stefan J Nilsson

Proselva,
Peter Lindgren

Ingmar Skogar

Leif Sylvan

Bli medlem

 

Brukar du också vara ute och visa bildspel, film eller hålla föredrag till bilder? Eller har du tänkt att börja med det? Då är Svenska BildvisningsKatalogen (SBK) något för dig.

Antingen du har hela Sverige som arbetsfält eller bara reser omkring i ditt närområde så kan SBK hjälpa dig att bli känd och göra reklam för dina program. Hela föreningssverige med studieförbund, föreläsningsföreningar, fotoklubbar, kyrkor, pensionärsföreningar m.m. har möjlighet att gå in på den här hemsidan när de behöver intressanta bildvisare till sina möten och samlingar.

Årsavgiften för att vara med i SBK är så "löjligt" låg (så uttryckte sig en av medlemmarna) som 300 kr. Första året tillkommer en extra inträdesavgift på 300 kr eftersom det innebär mycket jobb med att lägga in alla program- och personuppgifter. Vill du sedan utnyttja fler av dom tjänster som erbjuds så kostar det bara några hundralappar extra. Du kanske t.ex. vill ha en bild med på förstasidan, eller ha en albumfunktion kopplad till dina program, där du själv laddar upp och visar smakprov på bilder från programmen. Inga problem, det ordnar vi. Moms tillkommer på nämnda priser.


Så gör slag i saken och hör av dig till mig. Du får då en anmälningsblankett där du kan fylla i alla uppgifter som behövs, och en komplett prislista på vad tjänsterna kostar. Observera att inget är bindande förrän du returnerat den ifyllda blanketten, så du kan i lugn och ro läsa igenom och bestämma dig hemma.

Ju fler medlemmar vi är i katalogen, desto intressantare blir det för föreningar och företag att vända sig till Svenska BildvisningsKatalogen när de behöver underhållande program!

Min mailadress hittar du under menyrubriken Kontakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2014 Leif Sylvan