Start       Info       Översikt       Presentationer       Nya program       Bli medlem       Kontakt

 

  

52 Adventures
Gunnika
Isaksson-Lutteman

 

Adress (ej offentlig)
Ort Vaxholm
Tel. dagtid 070-665 74 21
Tel. kväll 070-665 74 21
Mobiltel. 070-665 74 21
Fax.nr. -
E-post info@52adventures.se
Hemsida www.52adventures.se
Län Stockholm
Landskap Uppland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verksamhetsområde Hela Sverige
Transportsätt Bil á 35 kr/mil
Eventuell logi Egen logi eller vandrarhem. Traktamente 330 kr/dygn
Egen utrustning Egen dator
Önskemål till arrangören Filmduk, videoprojektor, lokal, ev. mikrofon
Upp-/nedmonteringstid 60 min./30 min.
Beskattningsform F-skattsedel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Personpresentation

Min mamma har berättat för mig att den dagen jag föddes så kunde inte vädret bestämma sig. Det bjöd på strilande regn, piskande hagel och sakta dalande snöflingor. Tillfälliga solglimtar och frostig stillhet avbröts av stormiga vindar med orkanstyrka. Hade mamma tittat riktigt noga var det säkert en och annan tromb i rörelse också. Kanske är det därför som jag älskar att vara ute i naturen så mycket, i alla slags väder. Det där är det ingen som kan säga säkert, men ett som är säkert är i alla fall att på mina lediga stunder hittar du mig utomhus!

2011 upplevde jag ett äventyr ute i naturen varje helg i ett helt år. Jag döpte mitt drömprojekt till 52 adventures. Drivkraften var att få spendera mer tid utomhus med de aktiviteter som jag älskar mest, samt att inspirera andra att komma ut i naturen. Äventyr behöver inte vara komplicerat eller dyrt, det enkla kan vara gott nog. För min del har det blivit mountainbike längs Roslagsleden, klättring på solvarma klippor över Norges forsande floder, skidåkning på frostig skare i Åre, toppturer med milsvid utsikt från Helags och kajakturer på glittrande vatten i Ålands och Stockholms skärgård för att bara nämna några av mina 52 äventyrshelger.

För 52 adventures mottog jag utmärkelsen ”Årets näräventyrsprojekt”.

2012 fortsatte mina små äventyr med stora upplevelser utomhus, en expedition runt Uppland. Först på mountainbike längs Upplandsleden från Uppsala till Älvkarleby och därifrån kajak längs Östersjökusten och Mälaren tillbaka till Uppsala. En resa på totalt 52 mil, vilket gör det naturligt att projektet fick heta Expedition 52.

Du hittar mer information om mig på

www.52adventures.se  

blog.52adventures.se

www.facebook.com/52adventures

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programpresentation

Bildprogram med filmavsnitt

"52 äventyr på ett år"     60 minuter     3 000 kr + moms
Ta tillvara på helgerna och upplev äventyr på nära håll! Hör Gunnika berätta om sitt år då hon gjorde ett äventyr varje helg i ett helt år. Lyssna till en inspirerande berättelse om kajakturer i oupptäckta åar, mountainbike längs oframkomliga leder, skidåkning nedför branta berg, hisnande ridturer på hästryggen, klättring med trasiga fötter och mycket mer! Ett år av friluftsliv i härliga bilder och film från Sverige och Norge, ett år då ute-drömmarna blev verklighet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2012 Leif Sylvan